SPECTRUM
Introductie     EXPLORER     PHOTOstudio     3Dstudio     MATERIALstudio     SHOW     SPECTRUM_cloud     Extras     Download     
  6. 3Dstudio
   6.1 Menubalk
   6.2 Camera instellingen
 

6. 3Dstudio

Met de nieuwe 3Dstudio kunt u bestanden die gemaakt zijn in Google Sketchup importeren. Sketchup is een 3D visualisatie programma waarmee u gratis virtuele objecten kunt maken (http://www.sketchup.com). De opgeslagen bestanden kunt u dan gebruiken voor vormgeven in de PHOTOstudio.

3Dstudio