9. SPECTRUM_cloud

9. SPECTRUM_cloud

SPECTRUM_cloud is uw persoonlijke opslagruimte op internet waar u uw projecten en materialen kunt opslaan, nieuwe collecties kunt downloaden en gebruik kunt maken van verschillende services. Met de cloud kunt u ook bestanden uitwisselen tussen verschillende SPECTRUM-applicaties.

9.1 Inloggen/registratie

Anmeldung / Registrierung
Om toegang te krijgen tot de cloud klikt u op de knop “SPECTRUM_cloud” in het programma. Een internetverbinding is vereist.

9.1.1 Registratie
U moet zich registreren om SPECTRUM_cloud te gebruiken. Hiervoor klikt u op “Account maken”. Vul alle benodigde gegevens in (gemarkeerd met een sterretje) en klik op “Aanmelden”.

U kunt daarna inloggen met uw persoonlijke gegevens.

Anmelden