6. 3Dstudio
   6.1 Menubalk
   6.2 Camera instellingen

Kameraeinstellungen

Camera verschuiven
Kamera bewegen
Met de schuifbalk kunt u de camera naar boven of naar beneden verschuiven.

Camera hoek
Kamerawinkel
Met de schuifbalk kunt u de hoek van de camera verschuiven.

Zoomen
Zoomen
Voor het in- of uitzoomen van het camerabeeld kunt u de schuifbalk gebruiken.

Positie
In het zwarte positieveld kunt u de plaats (groene as) en de positie van de camera (rode as) aanpassen. Om de plaats van de camera te veranderen, klikt u met de rechter muisknop op de groene as en beweegt u die naar de gewenste locatie.
De positie van de camera kunt u veranderen door met de linker muisknop op de rode as te klikken en deze naar een andere positie te bewegen.