1. Introductie
   1.1 Aanwijzingen
   1.2 Overzicht hoofdstukken
   1.3 Nieuw in SPECTRUM 5

2. Installatie
   2.1 Systeemvereisten
   2.2 Installatie van het programma en componenten
   2.3 Activering van de software
      2.3.1 Activering met serienummer
      2.3.2 Activering met CmStick (Dongel)
   2.4 Installatie van de basisgegevens
   2.5 Updates

3. Programma overzicht
   3.1 Opbouw programma interface
   3.2 Programma navigatie - modules
   3.3 Hoofdnavigatie
      3.3.1 Bestand
      3.3.2 Bewerken
      3.3.3 Studio
      3.3.4 Weergave
      3.3.5 Extra's
      3.3.6 Help
   3.4 Sneltoetsen

1.1 Aanwijzingen bij het werken met dit handboek

Dit naslagwerk is bedoeld om het starten te werken met de visualiseringssoftware SPECTRUM 5 makkelijker te maken voor u. Het ondersteunt u bij typische taken bij het werken met de software en geeft u tips over programmakenmerken.

Onderstaand geven wij u een overzicht van de inhoud van het handboek en de nieuwigheden van
SPECTRUM 5. Belangrijke aanvullende informatie wordt in het handboek met "Aanwijzing" aangegeven.

Ook vindt u in enkele hoofdstukken verwijzingen naar andere hoofdstukken, die in samenhang met bepaalde functies nuttig kunnen zijn.