1. Introductie
   1.1 Aanwijzingen
   1.2 Overzicht hoofdstukken
   1.3 Nieuw in SPECTRUM 5

2. Installatie
   2.1 Systeemvereisten
   2.2 Installatie van het programma en componenten
   2.3 Activering van de software
      2.3.1 Activering met serienummer
      2.3.2 Activering met CmStick (Dongel)
   2.4 Installatie van de basisgegevens
   2.5 Updates

3. Programma overzicht
   3.1 Opbouw programma interface
   3.2 Programma navigatie - modules
   3.3 Hoofdnavigatie
      3.3.1 Bestand
      3.3.2 Bewerken
      3.3.3 Studio
      3.3.4 Weergave
      3.3.5 Extra's
      3.3.6 Help
   3.4 Sneltoetsen

2.2 Installatie van het programma en componenten

Plaats de Caparol SPECTRUM 5 DVD in de DVD lade van uw PC en klik op "Setup.exe" in de hoofd-directory van de DVD. De Caparol SPECTRUM 5 installatie wizard zal starten en u door het installatieproces leiden.

Installation

Aanwijzing: Om de corrective installatie van SPECTRUM 5 te garanderen, wordt het aanbevolen om voor de duur van de installatie de firewall te deactiveren.

Ga akkoord met de licentieovereenkomst.
Installation

Selecteer een programma directory.
C:\Program Files (x86)\CAPAROL\SPECTRUM 5\ wordt standard aangehouden.
Installation

De Caparol SPECTRUM 5 installatie wizard zal tijdens het opstarten controleren of alle vereiste programma's correct geïnstalleerd zijn. Is dit niet het geval, dan zal de installatie wizard automatisch opstarten om de nodige programma's installeren.
Installation     Installation

Na een succesvolle installatie beëindigt u de setup assistent met de button 'Opslaan' of 'Fertigstellen'.
Vervolgens dient u de software te activeren (zie hoofdstuk. 2.3 "Activering van de software").