4. EXPLORER

4.2.1 Voorbeeldfoto's BUITEN/BINNEN

SPECTRUM 5 bevat meer dan 200 voorbeeldfoto's uit verschillende landen. Elke foto is beschikbaar in drie verschillende ontwerpen.

Explorer

Beeldselectie
In het tabblad "Projecten" kunt u kiezen tussen "Voorbeelden BUITEN" en "Voorbeelden BINNEN" voor voorbeeldfoto's van gevels en binnenruimtes. In de sectie "Eigen projecten" vindt u de projecten die u zelf heft gemaakt met uw eigen foto's en ontwerpen (voor meer informatie, zie "Eigen projecten").

Om voorbeelfoto's uit één sub-categorie te bekijken (bijvoorbeeld Wonen of Restaurant) selecteert u een categorie door er op te klikken.

Een foto in de PHOTOstudio laden om vorm te geven
Dubbelklik op een foto of klik op de P-knop in de hoek links onder een foto om deze direct in de PHOTOstudio te laden om vorm te geven. De interface van SPECTRUM 5 verandert automatisch in de PHOTOstudio module (PHOTOstudio zie hoofdstuk 5).