10. myMaterial-Manager
   10.1 Opbouw van myMaterial-Manager
      10.1.1 Kleur, materiaal en favorieten selecteren
      10.1.2 Kleur, materiaal en favorieten exporteren
      10.1.3 Terug naar SPECTRUM 5

11. Kleurechte kalibratie - ColorMunki
   11.1 Eenvoudige kleuroptimalisatie (zonder ColorMunki)
      11.1.1 Kalibratie
   11.2 Kalibratie met ColorMunki
      11.2.1 Weergaveprofiel opstellen
      11.2.2 Printerprofiel opstellen
      11.2.3 Inlezen van kleurtinten in SPECTRUM 5

12. SUPPORT
   12.1 Training
   12.2 Website
   12.3 Contact

10.1 Opbouw myMaterial-Manager

De “myMaterial-Manager” wordt weergegeven als geminimaliseerd oppervlak, dat vrij kan worden bewogen in het werkgebied van uw pc.

Aanwijzing: SPECTRUM 5 loopt op de achtergrond verder bij het gebruik van de “myMaterial-Manager” en kan op ieder willekeurig moment weer worden opgeroepen via de knop “Terug naar SPECTRUM 5”.

10.1.1 Kleur, materiaal en favorieten selecteren
Bijna net als bij de tabbladen in de EXPLORER heeft u in de “myMaterial-Manager” toegang tot de database met alle bijbehorende kleurtinten en materialen. Om een kleur of materiaal te kiezen, selecteert u eerst “Collecties” of “Favorieten”. In deze tabbladen kunt u uw selectie beperken tot specifieke fabrikanten en hun collecties of een specifieke set favorieten.

Wanneer u op een collectie klikt, gaat de weergave over op een beeldweergave van de inhoud. Met behulp van de schuifbalk op de rechterrand van het venster kunt u de collectie doorzoeken.