9. SPECTRUM_cloud

Heeft u al een inlognaam en wachtwoord van een andere SPECTRUM/Caparol applicatie, dan kunt u deze gegevens gebruiken.

9.1.3 Wachtwoord vergeten
Wanneer u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op “Wachtwoord vergeten?” in het inlogscherm. In het volgende venster geeft u uw inlognaam of e-mailadres op en klikt u op “Opslaan”. U ontvangt dan een e-mail met daarin uw wachtwoord.