9. SPECTRUM_cloud

Printservice
Heeft u een ontwerp klaar die u niet zelf wilt printen, dan kunt u ook gebruik maken van de PRINTservice om een kleurechte afdruk te ontvangen. U ontvangt de afdruk per post binnen ongeveer 5 werkdagen. Het pakket bestaat uit een map in DIN A3 formaat met een presentatie van uw ontwerp op DIN A4 formaat, plus een overzicht van gebruikte kleurtinten en materialen.

Printservice

Printservice

Bestellen
Klik eerst op het “PRINTservice” icoontje. Er wordt een venster geopend dat u toegang geeft to uw eigen SPECTRUM 5 projecten. Selecteer de map en het project dat u wilt afdrukken en klik op “Openen”. Het project wordt nu groot weergegeven in de cloud.

Kleurweergave
Wanneer u helderheid en contrast heeft aangepast voor verschillende bouwdelen tijdens het ontwerpen, dan kunnen deze bewerkingen de kleurweergave beïnvloeden op de print. Deze instellingen kunnen niet gecompenseerd worden tijdens het afdrukken door de PRINTservice, omdat deze service volledig geautomatiseerd is. Daarom moet u eerst een vinkje zetten in het vak aan de linker zijde om deze notificatie te accepteren voordat u verder kunt gaan.

PRINTservice ticket
U kunt voor de betaling een zogenaamd ticket gebruiken. Deze zes-cijferige codes beginnen met een “X” en kunnen gekocht worden in de Caparol shop.

Vul een geldige ticketcode in in het veld voor betalen of klik op “Geen ticketcode?” om naar de Caparol shop te gaan om een ticket te kopen.

PRINTservice tickets kopen
Wanneer u geen ticket heeft, kunt u deze kopen in de Caparol shop. De link naar deze shop is te vinden in de cloud (www.caparol-shop.de).

PRINTservice tickets kunnen per stuk worden gekocht of per voordelige set van 5. Wanneer u een bestelling plaatst in de Caparol shop, ontvangt u een e-mail met het bestelde aantal codes - u kunt daarna direct verder gaan met het voltooien van uw PRINTservice bestelling. U ontvangt de factuur binnen enkele dagen per post.

Aanwijzing: U kunt een ticketcode slechts éénmaal gebruiken.

Prijslijst en bestellen: https://www.caparol-shop.de/product_info.php/info/p331_SPECTRUM-PRINT-em-service--em-.html/XTCsid/2b07690e945b00e30b43a4bbf81077aa

Bestelling verzenden
Verifieer uw e-mailadres, accepter de algemene voorwaarden en klik op “Bestellen”.